Villa Vintturi

Nauti luonnon hiljaisuudessa ylellisesti modernissa hirsimökissä, Päijänteen rannalla.

Veden äärellä, hyvien yhteyksien varrella.

Villa Vintturi sijaitsee Sysmän kunnassa, Vintturissa. Huvila on Suomen toiseksi suurimman järven, Päijänteen rannalla ja tontilla onkin omaa rantaviivaa hulppeat 120 metriä. Tontti avautuu luoteeseen, eli auringonvaloa riittää sään niin salliessa varhaisesta aamusta tunnelmalliseen auringonlaskuun saakka.

Aivan huvilan lähettyviltä (kävelyetäisyys) lähtee upeat Kammiovuoren ulkoilureitit. Kammiovuori on Itä-Hämeen korkein kohta ja sen laelta avautuu kauniit maisemat metsiin ja järvimaisemiin. Kammiovuoren ulkoilureiteistä lisää infoa löydät esimerkiksi täältä.

Lähin ravintola löytyy kesäisin vajaan kahden kilometrin päästä ja talvisin lähimmät ravintolat löytyvät Sysmän keskustasta, noin 25 km päästä.

Päijänne tarjoaa muun muassa paljon retkeilykohteita upeissa luontomaisemissa. Sysmä on osa Päijänteen kansallispuistoa, jonka luonto tarjoaa kauniita kohoavia kalliorantoja sekä houkuttelevia hiekkarantoja laguuneineen. Lisää Päijänteen retkeily- ja veneilymahdollisuuksista löydät täältä.

Huvilalle on hyvä tie perille asti. Kunnan ylläpitämä asfaltoitu tie kulkee Sysmän keskustasta noin 500 metrin päähän huvilasta, loppumatka huvilan parkkialueelle on leveää hiekkatietä.

    Yhteystiedot

    +358 (0) 40 174 2040
    info@villavintturi.fi

    Luhangantie, 19740 Sysmä.

    Info