FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän huvilan tarkan osoitteen?

Saatte huvilan tarkan osoitteen saapumisohjeiden yhteydessä maksettuanne loppumaksun. Huvilan tarkkaa sijaintia voi pyytää myös ennen varausta.

Haluaisin tehdä varauksen huvilaan, miten se onnistuu helpoiten?

Varauksen tekeminen onnistuu suoraan nettisivuiltamme, lähettämällä varauspyyntö. Halutessanne varauksen voi myös tehdä sähköpostilla tai puhelimella.

Varauksen jälkeen saat tiedot varausmaksun suorittamisesta. Maksaminen onnistuu kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa tai MobilePay – sovelluksella. Huvilan varausmaksu tulee maksaa varaushetkellä ja varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on maksettu.

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä.

Kysy erikseen aiempaa sisäänkirjautumista.

Sisältyykö loppusiivous hintaan?

Loppusiivous sisältyy kaikkiin varauksiin, eikä sitä tarvitse varata erikseen.

Vaikka loppusiivous kuuluukin hintaan, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä vuokra-ajan päätyttyä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat ja pullot vietyinä esimerkiksi vuokranantajan osoittamaan yleiseen jätekeräyspisteeseen. Lomakohteen piha-alue tulee varauksen jälkeen olla siistitty. Myös vuokra-aikana asiakkaan tulee pitää mökin piha-alue siistissä kunnossa.

Pitääkö liinavaatteet tuoda mukanaan?

Mökkivaraukseen ei kuulu vuodevaatteita eikä pyyhkeitä. Muistathan siis tuoda omat tullessasi!

Onko mökillä mausteita, WC-paperia, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota?

Huvilassa on valmiina 4-5 täyttä rullallista WC-paperia. Talouspaperia on vähintään yksi täysi rullallinen ja yleensä suodatinpusseja on aina kaapissa. Vuokrahintaan kuuluu myös WC:n käsipyykeet sekä keittiöliina. Kaikki pyyhkeet vaihdetaan jokaisen check-outin jälkeen uusiin ja vanhat lähetetään pesulaan.

Yleensä huvilassa on muiden vieraiden jättämiä perusmausteita, mutta niitä emme täydennä. Eli jos haluat olla varma, että voit maustaa ruokasi juuri tietyllä mausteella, kannattaa se ottaa mukaan. Myöskään leivinpaperia, foliota tai kelmua emme täydennä.

Huvilalla on pieni määrä kynttilöitä sekä tulitikkuja ja muutama taskulamppu esim. harvinaisten sähkökatkoksien varalle. Kynttilöitä voi vapaasti käyttää myös tunnelmointiin, paloturvallisuus huomioiden.

Saako mökeissä tupakoida?

Tupakointi on kielletty huvilan ja aittarakennuksen sisätiloissa (sisältäen lasitetun verannan). Myöskään poreammeessa ei saa tupakoida.

Ovatko lemmikit tervetulleita?

Lemmikit ovat tietyissä tapauksissa sallittuja. Lemmikin tuomisesta mökille on aina sovittava ennalta varausta tehtäessä (huomaa lemmikkieläinmaksu 35eur/varaus).

Lemmikit eivät kuitenkaan ole tervetulleita aittarakennukseen, sillä aittarakennus pidetään mahdollisimman allergiavapaana.

Taaperon matkasänky

Alle 3-vuotiaan on mahdollista saada matkasanky veloituksetta. Emma-sängyn painoraja on 15kg.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mikäli tarvitsette matkavuodetta.

WIFI

Ilmainen nopea langaton internet on saatavilla huvilalla ja aittarakennuksessa. Wifi kantaa pääsääntöisesti myös terassialueet.

Kuuluvatko polttopuut vuokramökin hintaan?

Mökin vuokraan kuuluu kohtuullinen määrä polttopuita.

Onko sinulla kysymys, johon et saanut vastausta vielä?

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen huvila varaukseesi, voit lähettää esimerkiksi sähköpostia osoitteeseen info@villavintturi.fi

    Yhteystiedot

    +358 (0) 40 174 2040
    info@villavintturi.fi

    Luhangantie, 19740 Sysmä.

    Info